Igaz én külön úton érkeztem Dániába, és a többiek még csak készülődnek, de hosszas levelezés áll mögöttünk.
Ahogy elnézem többen is kivették részüket a szervezésből de talán Milán volt ki leginkább aktiválta magát. Ha nem így lenne mindenkitől elnézést. Mivel nem volt kijelölt szervezőnk, nagyon szépen sikerült elkerülni a keresztbe szervezéseket, ami a jövőre nézve jó jel. :)
Kicsit meglódult a fantáziánk konyha ügyben is:
Milán: "Elkezdem: pirospaprika, kolbász, szalonna, sonka, bor, pálinka, lekvár, méz, vörös- és fokhagyma (aminek ereje is van ugye), erőspaprika vagy erőspista (aki szereti), pár leveskocka, esetleg kis dió-mák-mandula sütikhez, csoki (
ami ugye nagyon drága, ez esetlegesen németeknél beszerezhető)...",
Feldin: "bejglireceptet tudok hozni :)",
...
tudsz sütni gubarudat?
Márti: "néhány egyszerű recept és hozzávalók akár ott is vannak..
paprikás krumplilecsó
van tök jó és egyszerű túrógombóc receptem, kérdés van e náluk túró
rizsfelfújt
és
persze a gulyás:)
halászlé, jó magyarosan..
halászlé, jó magyarosan..
hát ilyenek jutottak eszembe...
...
tudjátok mi jutott eszembe? csinálhatnánk nekik jó kis halászlevet:)
hal az ugye van dögivel többféle is, viszünk finom paprikát aztán uccu neki:)"
Szeder: "Krumplistészta! Minden megvan kint, ráadásul jobb minőségben, csupán csak paprika kell. A mák, a mákért minket nem fognak letartóztatni, csak a dédelgetésért néznének ránk rossz szemmel."
A lelkesedés nagy, de azért tésztát ne hozzunk magunkkal szerintem. ;)
A többiek úti kalandjairól várom a beszámolókat, és addig is a legjobbakat. A személyes bögréket ne felejtsétek otthon! :D
Tisztelettel jelentem, az időjárás itt hű önmagához, elsősorban szeles, másodsorban borús, harmadsorban esős.
Ezennel ünnepélyesen megnyitom a blogunkat!
WOW, vagy hogy is mondják ezt arrafelé? :)
VálaszTörlésKöszönjük és remélhetőleg sok-sok oldal töltődik csordultig élménygazdag beszámolókkal. M
várom :D meg titeket is
VálaszTörlés